JORNADA TÈCNICA A L’HOSPITALET DE L’INFANT

Activitats Nautiques

“Les activitats nàutiques: un actiu per donar valor afegit al nostre litoral”

La situació actual del turisme nàutic i la nàutica d’esbarjo al nostre litoral, així com les seves perspectives de futur centraran la Jornada Tècnica que es realitzarà el pròxim dimarts 3 de desembre a l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta primera Jornada, organitzada per l’Estació Nàutica Costa Daurada amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, es presenta sota el lema genèric “Les activitats nàutiques: un actiu per donar valor afegit al nostre litoral” i pretén reunir durant unes hores a diferents experts, tant en la gestió com en la reglamentació de les activitats al mar, amb empresaris d’activitats nàutiques, nàutica recreativa i aficionats a la navegació.

L’Hospitalet de l’Infant es convertirà durant unes hores en la capital de la nàutica amb ponents de gran prestigi d’àmbit estatal. Entre ells, cal destacar l’assistència de Sonia Barbeira, cap de l’Àrea Funcional de Nàutica d’Esbarjo de la Direcció General de la Marina Mercant, que depèn del Ministeri de Foment; o de Carlos Sanlorenzo, secretari general de l’Associació Espanyola d’Empreses Nàutiques (ANEN). Tots dos valoraran les novetats i futurs reptes normatius en arrendament nàutic, les titulacions nàutiques professionals o la situació actual de la nàutica d’esbarjo amb les seves tendències i perspectives de mercat.

En la Jornada hi participarà també Núria Obiols, Capità Marítim de Tarragona, que parlarà
sobre les activitats nàutiques de temporada i donarà les claus per la seva correcta tramitació. També s’ha previst la participació de Miquel Guarner, secretari general de l’Associació d’Empresaris d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics de Catalunya (ADIN), que parlarà sobre el nou registre d’embarcacions xàrter de Catalunya.

Durant la Jornada, s’abordarà també la situació dels Centres Nàutics de Catalunya. La seva
reglamentació per part de la Generalitat ha generat centra confusió entre els empresaris
d’activitats. Sobre ells, en parlarà Joan Ylla, Cap de Servei de Control i Acció Marítima de la
Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya. La Jornada
finalitzarà amb una ponència sobre màrketing digital per a empreses nàutiques.

La Jornada Tècnica d’Estació Nàutica Costa Daurada tindrà lloc a la Casa de la Cultura Blanca
d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant el dimarts 3 de desembre, a partir de les 9:30 hores. Més
informació i inscripcions a info@estacionautica.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.