Concert d’Any Nou a Salou

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) actuarà aquest proper dimecres, dia 4 de gener, al Teatre Auditori de Salou (TAS), a partir de les 19 h.

L’entrada és gratuïta però cal recollir la invitació per assistir al concert, que es podrà adquirir fins el mateix dia 4 a l’Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, de 10 a 14 h, en dies laborables.

L’adquisició de la invitació va condicionada al lliurament d’una joguina nova, no bèl·lica i no sexista per a la campanya de la joguina educativa “Els seus drets en joc”, de Creu Roja Joventut, que es lliurarà el mateix dia del concert, juntament amb la invitació. L’aforament és limitat.

El programa que interpretarà la JONC està conformat per obres de música de cambra. El repertori serà el següent: Les Metamorfosis d’Strauss, Serenata per cordes de Txaikovski, Serenata per cordes de Dvórak, Simfonia per instruments de vent d’Stravinsky, 1r moviment de la 5a Simfonia de Mahler arranjat per grup de metalls, Sis bagatel·les de Ligeti, Wind Quintet de Nielsen, Wind Quintet de Taffanel i Kroumata de Daniel Berg.

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) neix el setembre de 1993 amb el nom de Jove Orquestra Simfònica de Catalunya (JOSC). No va ser fins al 1999 que va passar a anomenar-se com ara, JONC. L’Orquestra va estar dirigida per Josep Pons i Viladomat des de la seva fundació fins a l’any 2001, any en què Manel Valdivieso n’agafa el relleu com a director artístic.

La JONC ha participat en els festivals i sales de concerts més importants del país, sota la direcció de mestres del prestigi de Josep Pons, Guy van Waas, Ernest Martínez-Izquierdo, Jordi Mora, Manel Valdivieso, Barry Sargent, Jan Caeyers, Robert King, Paul Goodwin, Andrew Parrott, Antoni Ros-Marbà, Lutz Köhler i Salvador Mas, Edmon Colomer, Karl Anton Rickenbacher, Valery Ovsyanikov, Gordan Nikolic i Pablo González.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.