Regal de La Fira Centre Comercial als primers nadons de l’any

El naixement dels primers nadons de l’any sempre és un esdeveniment que aixeca molta expectació i La Fira Centre Comercial s’ha volgut sumar un any més a aquests moments especials regalant, als tres primers nadons que han nascut aquest 2023 a l’Hospital Sant Joan de Reus, un pastís de bolquers.

El primer reusenc en néixer aquest 1 de gener  de 2023 a l’hospital reusenc ha estat l’Ander, un nen que ha pesat 2,650 quilos i fa 47,5 cm. Tant la mare com el nen es troben perfectament. L’Ander és el segon fill de la Verònica i el Miquel, ambdós veïns de Reus.

Els altres dos nadons que també han rebut el regal de La Fira Centre Comercial són el Xavi i l’Ishak, els dos nascuts avui dia 2 de gener a l’hospital de Sant Joan.

Saber quan neix el primer nadó sempre és una incògnita però, sigui quan sigui, significa la major alegria per als seus pares i familiars que han estat esperant molts mesos aquest moment. El regal de La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius, és de ben segur el primer que han rebut a la seva vida.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.