Concert gratuït del cor anglès Farnborough Hill School a la Prioral

Cartell del concert

El dimarts 9 de juliol a les 20.00 h tindrà lloc a l’Església Prioral de Sant Pere de Reus el concert del cor del Col·legi Farnborough Hill (Hampshire, Regne Unit), dirigit per Ian Taylor, i format per 23 noies d’entre 14 i 18 anys.

El cor es troba de gira a Catalunya durant els primers dies del mes de juliol per oferir diversos concerts a les ciutats de Barcelona, Tarragona i Reus. El repertori que interpretaran inclou obres sacres i seculars de diferents compositors, entre els quals destaquen Vivaldi, Mozart, ElgarDvorak, G. Gershwin i O. Gjielo.

El Cor Sénior Farnborough Hill School
Farnborough Hill és un col·legi privat femení de Farnborough (Hampshire, Regne Unit). El cor sénior està format per entre 45 i 50 noies i està integrat per complet en la vida escolar, ja que les joves canten en els serveis religiosos de la Capella, a més de concerts i altres esdeveniments. Fora de l’escola, el cor ha cantat en concerts benèfics, a més de cantar “Evensong” (Vespres) en prestigioses institucions, com a les catedrals de Salisbury i Winchester i la Capella de Sant Jordi del Castell de Windsor. A més del seu repertori sacre, al cor li agrada cantar arreglaments d’espirituals, cançons populars i cançons d’espectacles del West End. Tot el seu repertori el mostrarà en aquesta gira a Catalunya, que inclou música amb i sense acompanyament.

El Cor Farnborough tancarà la seva gira a Catalunya amb el concert que realitzarà a Reus el dimarts dia 9 de juliol a l’Església Prioral de Sant Pere, després de realitzar un concert i missa cantada a la cripta de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona (dissabte 6 de juliol a les 19.30 h), missa cantada a la catedral de Tarragona i concert a l’església de Sant Agustí (diumenge 7 de juliol a les 11.00 h i a les 18.30 h, respectivament).

L’entrada al concert que es realitza a l’Església Prioral de Sant Pere és gratuïta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.