Més de 500 nens i nenes gaudiran aquest estiu al Monterols

Estiu al monterols

El Club Tennis Reus Monterols organitza cada estiu des de fa més de 15 anys “L’estiu al Monterols”, una oferta lúdica d’activitats i esports per a tots els nens i nenes d’entre 2 i 16 anys.

L’oferta del Club Tennis Reus Monterols compta amb escola de tenis, escola de competició, escola de pàdel, mini campus (per nens i nenes de 2 a 3 anys) campus multi esportiu, un campus jove per adolescents d’entre 12 i 16 anys hi poden realitzar activitats com cyclingcroshiit o zumba a més de tenis i pàdel. Es tracta d’una oferta esportiva més pensada en les activitats que es realitzen al Fitness Center.

A més, també s’hi fan cursets de natació que duren des de finals de juny fins a l’inici del curs escolar en un horari de 16 a 19 h.

Durant tot l’estiu es preveu que passin per al Club més de 500 nens i nenes de la demarcació de Tarragona per realitzar alguna d’aquestes activitats durant almenys una setmana. Hi ha molts nens que repeteixen dues, tres o fins i tot quatre setmanes perquè les Activitats d’Estiu del Monterols són una bona forma de què els més petits no es quedin tot l’estiu a casa i tinguin l’oportunitat de realitzar diferents esports, jocs i tallers. Això els permet fer bons amics i passar-ho molt bé.

Com és habitual, el Club ofereix servei d’acollida de les 8 a les 9 del matí i de menjador de 14 h a 16 h a aquells pares que ho necessitin i els nens poden gaudir de l’estiu fent activitats i passant-s’ho bé.

Aquest proper dijous 25 de juliol a partir de les 20 h, els nens i nenes a partir de 12 anys realitzaran una acampada i festa nocturna al Club, una de les activitats més esperades per als nois i noies que s’apunten a L’Estiu al Monterols.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.