Concert de Santa Cecilia

Concert de Santa Cecilia

El proper divendres 17 de novembre, a les 22.00 hores, la BSR farà el seu concert de Santa Cecília al Teatre Bartrina.

Aquest concert, habitualment, obre la temporada de la BSR, però aquest any l’activitat s’ha intensificat i ja ha ofert tres concerts dins el Cicle de Música als Barris en motiu de la celebració de la nostra ciutat com a Capitalitat de la Cultura.

El concert de Santa Cecília és especial, doncs és el moment en què es presenten els nous músics que s’incorporen a la formació. També se li ha donat especial rellevància pel fet d’oferir un programa de concert temàtic pel que fa al repertori.

En aquesta ocasió el títol del concert és el de “Personatges històrics”, en el qual podrem escoltar peces de grans compositors dedicades a noms com Goya, Bonaparte, Attila o Charles Chaplin.

Just fa un any ens instal·làvem al Tecnoparc, i us presentàvem el nostre gran projecte del Concurs Internacional de Kerkrade on la BSR va obtenir el meritori tercer lloc en la classificació mundial, un reconeixement que oferirem a la ciutat aquest mateix divendres durant el concert de Santa Cecília.

Després d’aquest concert, seguirà l’any amb actuacions i activitats ben especials en motiu del 10è aniversari de la banda.

El 3 de gener de 2008 la BSR es presentava al Teatre Bartrina i el proper 3 de gener de 2018 ho tornarà a fer per celebrar aquest desè aniversari sota el títol “Música de Cinema”. Comptarà amb la col·laboració de tots aquells músics que al llarg d’aquests 10 anys han format part de la banda. La BSR seguirà amb el cicle “Reus a 4 Bandes” compost per tres concerts especials: un amb la col·laboració de la Cobla Reus Jove (20è aniversari), el concert amb les bandes convidades, i un concert amb l’Orfeó Reusenc (100è aniversari).

Concert de Santa Cecilia

Volem compartir aquest any de celebració amb amics que també fan anys i amb tots aquells que han permès, amb el seu treball desinteressat, que la BSR sigui on és, sobretot amb el públic i amb la gent de Reus a la que animem a seguir la banda, doncs la BSR ha demostrat ser un referent de la cultura de la ciutat.

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.