El Consell Escolar Municipal de Reus renova els seus membres

El Consell Escolar Municipal de Reus renova els seus membres

El nou Consell Escolar Municipal de Reus, per als cursos 2017-18 i 2018-19, es constitueix aquest dimecres 15 de novembre, a les 18:30h, a l’Institut Josep Tapiró. El consell és l’òrgan col·legiat de caràcter consultiu, d’assessorament i de participació ciutadana en l’àmbit educatiu no universitari. Està format pel plenari, la comissió permanent —que s’elegirà en aquesta mateixa sessió— i per les comissions de treball que es decideixi constituir.

La sessió constitutiva del nou consell comptarà amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i de la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, per agraïr personalment tant als membres del consell sortint com del nou la seva implicació, participació activa i el seu treball en benefici de l’educació i el conjunt de la ciutat.

El consell escolar estarà integrat per 33 persones representants de tots els sectors, que durant dos cursos podran debatre i presentar les seves propostes amb perspectives de qualitat i millora.

La sessió plenària de constitució respon a la renovació de membres que estableix la normativa vigent, i es fa possible després de la celebració de les eleccions que van tenir lloc el passat 26 de juny, amb la col·laboració de tots els sectors de la comunitat educativa.

El plenari és l’òrgan suprem de decisió i està integrat per membres representants de tots aquests sectors de la comunitat educativa de Reus: Ajuntament, alumnat, pares i mares, professorat, llars d’infants, direccions i titulars dels centres educatius, personal d’administració i serveis, així com les escoles d’adults, la Federació d’Associacions de Veïns, l’Escola de Música de Reus, l’Escola d’Art de la Diputació i les escoles d’educació especial.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.