Concert Solidari a benefici de la Fundació Mossèn Frederic Bara

CAMPANARET

L’any passat la Fundació Mémora i la Cambra de Comerç de Reus vam unir esforços en la convocatòria del primer concert solidari a benefici de Càritas. La iniciativa va ser molt reeixida i va permetre recaptar més de 3.000 euros pel Centre Residencial d’Inclusió per a Dones que l’entitat caritativa vol impulsar a la
ciutat de Reus.
L’èxit de la convocatòria ha fet que Mémora torni a impulsar el concert amb la nostra col·laboració, i també amb la Unió de Botiguers que hi participarà de manera activa. De fet, els assistents al concert, que es realitzarà el dissabte 19 de novembre a les 20h a l’església Prioral de Sant Pere, podran comprar butlletes per participar en el sorteig d’una cistella de productes cedits pels associats a l’entitat comercial. En aquesta ocasió tota la recaptació es destinarà a la Fundació Mossèn Frederic Bara que 9adreça les seves activitats als infants, adolescents i les seves famílies que presenten vulnerabilitat o risc d’exclusió social.

Qui repetirà actuació en aquesta segona edició del concert serà la Coral de la URV dirigida per Montserrat Ríos. Després de les bones sensacions de l’any passat, on van interpretar el Rèquiem de Fauré, enguany tornaran a actuar a la Prioral amb una peça de Duke Ellington, el Freedom-suite.

L’entrada al concert és lliure, amb el prec d’adquisició de les butlletes solidàries o l’aportació econòmica directa que es pot fer al número de CC que s’indica en el cartell, amb targeta bancària als TPV que hi haurà a l’accés o per Bizum a fer un donatiu amb el número 05329.

Jordi Just Miró

President de la Cambra de Comerç de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.