EL CONCESSIONARI DE FORD TARRACO CENTER REP EL SEU SEGON “Chairman’S AWARD”

El concessionari oficial de Ford a Tarragona, TARRACO CENTER, ha rebut avui de mans del president i conseller delegat de Ford Espanya, Jesús Alonso, el premi a l’excel·lència en l’atenció al client Chairman ‘s Award, en la seva edició 2016.

El Chairman ‘s Award és un guardó a nivell europeu instituït per Ford Motor Company que, a la pràctica, és el premi més important que la marca de l’oval concedeix a la seva Xarxa de Concessionaris oficials. Una important distinció que té com a objectiu remarcar l’interès i el compromís de tota la xarxa per oferir un servei de qualitat, així com per premiar els esforços de la mateixa en l’obtenció de la major satisfacció i fidelització del client.

Jesús Alonso es mostrava especialment satisfet de presidir un acte en el qual es reconeixen els esforços dels concessionaris amb aquests guardons, i declarava en el moment del lliurament que: “Ford i la seva xarxa de concessionaris formem un equip, i per això hem de treballar en sintonia per oferir el millor servei als nostres clients, ja que aquesta és la clau de l’èxit. Per això, m’agradaria fer menció especial a l’excel·lent tracte i servei que s’ofereix des de TARRACO CENTER. Un cop més, aquesta concessió ha demostrat eficàcia i professionalitat en tota la seva activitat, el que li fa digna mereixedora d’aquest premi “. Alonso, va transmetre la seva felicitació al personal de TARRACO CENTER i va dir “heu d’estar molt satisfets i orgullosos per l’assoliment d’aquest guardó”.

Ford 037El procés de selecció es basa en l’opinió dels propis clients de Ford, els quals, a través de les respostes i opinions abocades en els qüestionaris de satisfacció de la marca, actuen com a únic jurat i decideixen què concessionaris ofereixen el millor servei i, per tant, quins han de ser creditors del Chairman ‘s Award. El que ha fet destacar a TARRACO CENTER sobre la resta de concessions ha estat el seu exquisit tracte amb els clients, la qual cosa els ha portat a aconseguir les màximes puntuacions en aquest índex.

Durant el lliurament Félix Nicolau – gerent – va declarar: “El fet d’aconseguir el Chairmans, per segona vegada, és sobretot el reconeixement més clar que pot tenir l’equip de Tarraco Center que manté al dia els compromisos amb els processos establerts. És a dir, que a Tarraco Center s’està fent un treball de qualitat. Això és el que ens diuen els nostres clients “.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.