Coneixes el massatge facial Kobido, el lífting facial japonès reafirmant?

Atemporal Esthetic Lab

Kobido significa “antic camí de la bellesa”, i la llegenda diu que durant segles va ser una de les teràpies favorites de les emperadrius japoneses (i dels emperadors!), que lluïen com de porcellana. Avui és una tècnica renovada, ideal per als que busquen rejovenir uns quants anys però sense passar pel bisturí.

La tècnica del Kobido es basa en una sèrie de fluctuacions entre moviments ràpids i lents que milloren la circulació més profunda del rostre, el coll, les espatlles i l’escot, oxigenant i nodrint les cèl·lules. Un massatge què allibera l’energia i tensió del muscles tonificant-los, millora el fluix limfàtic, destrueix les cèl·lules mortes i promou la producció d’elastina i col·lagen.

ruham-1
Però, més a més, el Kobido és un tractament holístic, això significa que te efectes positius no només sobre la nostre pell, si no també sobre la nostre ment i el nostre estat d’ànim. Més concretament el massatge Kobido combat de forma eficaç l’estrès, provocant un increïble estat de relaxació i benestar al pacient.

Si necessites un lífting natural i efectiu, i gaudir d’aquesta increïble experiència sensitiva, busca un autèntic professional de la bellesa, amb formació específica i amb suficient experiència com per personalitzar aquesta tècnica mil·lenària, i alhora revolucionària, a les necessitats de la teva pell.

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.