Els Consells Reguladors refermen el seu suport a la REUS VIU EL VI 2017

Un any més –i ja en van nou- la Cambra ha rebut el suport dels Consells Reguladors de les Denominacions d’Origen del vi de casa nostra per la propera edició de la REUS VIU EL VI. En una trobada realitzada al Museu del Vermut de la capital del Baix Camp, tots els representants de les DO han subscrit el seu compromís i suport amb la mostra que aplega als cellers de l’àmbit territorial de la Cambra i que treballen sota el paraigua de les respectives Denominacions d’Origen.
 
Precisament el president de la corporació, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar aquest suport constant dels Consells Reguladors a una fira que va néixer, precisament, per posar en valor “la bona feina que realitzen en favor dels cellers i que prestigia la nostra acció corporativa. La Reus Viu el Vi no s’explicaria, precisament, sense la realitat a la que representa i el suport que rep, de manera entusiasta, d’aquells que coneixen més i millor el tresor del vi a casa nostra perquè n’han fet la seva activitat principal”.
 
La trobada amb els Consells Reguladors marca l’inici del compte enrere de la REUS VIU EL VI que enguany es realitzarà del 9 a l’11 de juny. La presentació oficial està prevista pel dijous 1 de juny. L’hora i el lloc s’anunciarà oportunament.
 
A la foto de família que s’adjunta hi podeu veure, d’esquerra a dreta, Antoni Castellà (Secretari de la Do Catalunya), Elisabeth Sáez (Secretària de la Do Conca de Barberà), Jordi Rius (Secretari de la Do Terra Alta), Salustià Álvarez (President de la DOQ Priorat), Isaac Sanromà (President de la Cambra), Pilar Just (Presidenta de la DO Montsant), Josep Lluís Grogués (President de la DO Tarragona) i Carles Tubella (Director de la Reus Viu el Vi).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.