Construint experiències: secrets d’un disseny web exitós

L’internet és una porta al món per a les marques. Qualsevol usuari que vulgui conèixer a una empresa entrarà a la seva pàgina web. Perquè aquesta destaqui i retingui els usuaris, cal que compleixi uns ítems.

1. Disseny útil. És important que la pàgina web tingui una navegació intuïtiva perquè tots els usuaris puguin trobar allò que busquen. En aquesta, s’ha de comunicar clarament les idees a l’usuari, s’han d’evitar elements que puguin distreure’l o dificultar-li el procés de compra. El disseny també és l’eina que et permet ressaltar per sobre de la teva competència.

2. Responsive. Una pàgina web ha de ser responsive, amb això volem dir que ha d’estar adaptada a tot tipus de dispositiu. Els estudis demostren que la majoria d’usuaris consulten una pàgina web a través del telèfon mòbil, per això cal que aquesta es vegi correctament.

3. Posicionament SEO. La pàgina web ha d’estar optimitzada perquè estigui en bones posicions als motors de cerca. Per això també és important que tingui contingut interessant que atragui els usuaris. Per exemple, tenint un apartat de blog amb articles.

4. Velocitat de càrrega. Els usuaris estan acostumats a la rapidesa, per això la teva pàgina web s’ha de carregar el més ràpid possible. Per cada segon que tardi més a carregar la pàgina web, hi ha usuaris que abandonen.

5. Botons CTA. Cal que durant les diferents pàgines d’una mateixa web hi hagi botons de crida a l’acció, ja sigui per comprar o contractar un servei en cas d’un comerç electrònic o per contactar a través d’un correu electrònic o un telèfon en cas d’una botiga física.

6. Interacció. Actualment, les pàgines web han de ser interactives, això atrau a l’usuari i fa que aquest estigui més estona navegant.

En resum, aquests punts són fonamentals per l’èxit de la pàgina web de qualsevol empresa. No es tracta només de crear una presència en línia atractiva, sinó de proporcionar una experiència que converteixi els visitants en clients.

Un disseny web ben pensat no només millora l’estètica, sinó que també optimitza l’accessibilitat i el rendiment i això reté més usuaris, té una millor conversió i, per tant, porta a un creixement empresarial.

BemarketingCo

Et farem arribar a tothom

www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.