El conte és un petit manual del que hem de fer a la platja per tal d’evitar possibles ensurts

La comissaria de platja de la Policia Local de Salou ha estat l’escenari de la presentació del conte editat per la mateixa Policia Local, la qual ha volgut plasmar en el conte ‘Confetina va a la platja’ tot un seguit de consells de seguretat i recomanacions que hem de seguir alhora d’anar a la platja per tal d’evitar possibles ensurts que poden sorgir.

A l’acte de presentació hi han estat presents l’alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González; la regidora de Platges, Júlia Gómez; el Cap de la Policia Local de Salou, José Luís Gargallo; i la responsable del Grup de Relacions Ciutadanes, Contxi Saez.

La iniciativa d’editar aquest conte sorgeix del Grup de Relacions Ciutadanes de la Policia Local. Contxi Saez, responsable del grup, ha explicat que “hem volgut il·lustrar una sèrie de consells i recomanacions sobre que fer a la platja per tal de que sigui més atractiu als infants”.

D’altra banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González, ha explicat que “es tracta de consells i recomanacions dirigides principalment a que pares i mares puguin ensenyar de forma didàctica els petits, però també a tothom que fa ús de les nostres platges com ara hidratar-se be, o l’ús de les polseres identificatives, per tal de gaudir de les platges de forma segura“. Gonzalez, ha afegit que “amb aquesta iniciativa volem dotar d’una nova eina, com és aquest conte, als professionals que dia a dia treballen en les nostres platges per tal d’informar i prevenir davant possibles ensurts”.

El conte, del qual se n’ha imprès una primera tirada de 600 exemplars, ha estat editat en 4 idiomes, català-frances i castellà-angles; i es repartirà tant a la comissaria

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.