Torna la fira Cullerada a Mont-roig del Camp

  • La 136 edició del certamen, que es celebrarà del 4 al 6 d’agost, estarà centrat en els productes gastronòmics singulars, de qualitat i km 0
  • Els concerts, el teatre, les atraccions, les activitats infantils i les propostes de les entitats del municipi completen el tradicional programa d’activitats lúdiques i festives

La 136 ena Fira de Mont-roig del Camp tornarà a estar protagonitzada pels productes alimentaris de qualitat i de proximitat. Aquesta és l’essència de la fira Cullerada 2017, que per segon any consecutiu oferirà un recinte firal centrat en el món de la gastronomia.

Així els productes de la terra, de km 0 i el bon menjar seran protagonistes d’aquest certamen que es celebrarà del 4 al 6 d’agost al recinte firal ubicat al carrer Aureli Maria Escarré, davant del poliesportiu. La Fira estarà oberta de les 6 de la tarda a les 12 de la nit i, a més de concentrar-hi els expositors participants, s’hi podran comprar productes gastronòmics i degustar la Tapa de la Fira, propostes de petit format elaborades per bars i restaurants del municipi.

Les havaneres, el ball i les activitats de les entitats completen el programa d’actes de la Fira

La Fira, a banda del recinte firal, és una gran festa per Mont-roig. Així, durant aquests dies tant per part de l’Ajuntament, com des de moltes entitats i associacions del municipi, s’organitzen nombroses activitats que s’emmarquen en un programa paral·lel adreçat a tots els públics i que complementa l’esdeveniment. En aquest programa hi trobem activitats com concerts, balls, activitats infantils, exposicions, campionats esportius…

Destaca d’aquesta edició, les havaneres amb el grup Balandra, el concert jove amb Portobello i Ben endins, el ball amb l’orquestra Pensilvania, l’aquafest i el teatre amb la coneguda actriu Amparo Moreno. A més de les activitats que han preparat les entitats com és la presentació del conte infantil “Som Xuts, l’exposició d’aquarel·les Fonmunte, la Garrofang, el Superenduro, la ballada de gegants o els campionats de billar.

El certamen també comptarà amb les habituals atraccions i paradetes així com amb servei de bus gratuït entre Miami Platja i la fira Cullerada.

I per tots aquells amants de la gastronomia, les festes i la fotografia cal recordar que també es posa en marxa un concurs d’Instagram i Facebook. Les 4 fotografies més representatives que utilitzin l’etiqueta #Cullerada 2017, s’emportaran un àpat per a dues persones als establiments que participen a la Tapa de la Fira. Les fotografies poden estar relacionades amb el recinte firal així com amb totes les activitats paral·leles que s’hi organitzen.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.