Cures post-vacacionals

Atemporal Esthetic Lab.

El consell definitiu per recuperar el vostre cutis i la vostra figura després de les vacances és el següent: acudiu al vostre Centre d’Estètica de referència on, després d’un diagnòstic personalitzat, us prescriuran quins tractaments de cabina necessiteu, quina cosmètica o dermacèutica és la més adient i, quina nutricosmètica i dieta nutricional (sempre que es tracti d’un Centre de Bellesa global com l’Atemporal, on disposem d’un dietista-nutricionista) us ajudarà a aconseguir el vostre objectiu.

En general però, després de les vacances, el cutis acostuma a presentar un engrossiment de l’epidermis i cert grau de deshidratació. En aquest cas, la solució està en l’exfoliació i un extra d’hidratació, per exemple, amb àcid hialurònic. Més greu és l’aparició de taques degudes a una exposició solar excessiva; llavors és necessari tractar la pell amb antioxidants, com les vitamines E i C, i completar-ho amb un tractament en cabina despigmentant.

Pel que fa al cos, després de vacances, a part de que pugui haver un augment de pes, el que acostuma a presentar és un alt grau de toxificació, que repercuteix en un augment de la cel·lulitis; els tractaments detoxificants i anticel.lulítics en cabina són ideals, així com la nutricosmètica detox i drenant, que serà la millor aliada. Finalment, unir aquests tractaments amb una dieta específica per l’antiesteticisme a tractar, és garantia d’èxit!

Contacta’ns:

www.atemporal.com

hola@atemporal.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.