Dents blanques, emblanquiment dental LED

emblanquiment dental LED

Policlínic Simonet Reus

Un somriure bonic, blanc i radiant és una bona carta de presentació. El to de blanc de les nostres dents ve determinat pel color de la dentina. S’enfosqueix perquè en envellir l’esmalt es fa més translúcid. A més influeixen molt altres factors com els hàbits
alimentaris, el tabac, etc. Els diferents emblanquiments dentals professionals es basen en el mateix principi. L’aplicació d’un gel de peròxid d’hidrogen sobre la superfície de les dents que aconsegueix aclarir els seus teixits in- terns (dentina). Ho fa sense fer-los malbé ni tampoc alterar la seva estructura.

L’emblanquiment dental LED és un dels millors tractaments d’estètica dental per retornar el blanc perdut del somriure.

Com funciona l’em- blanquiment dental LED?

Un emblanquiment LED és un tractament completament segur que permet activar les molècules del gel emblanquidor que s’aplica sobre les dents del pacient. La radiació
de llum accelera l’alliberament de les molècules emblan- quidores del peròxid d’hidrogen, oferint als pacients excel·lents resultats molt més ràpid que amb altres tipus d’ emblanqui- ments dentals.

El tractament pot combinar-se amb una sessió clínica i també a casa. Cal teninr en compte les recoma- nacions del dentista que seran diferents en cada pacient.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.