Dia Internacional de la Gent Gran

Dia Internacional de la Gent Gran

         La venda de tiquets es realitzarà el 2 i 3 de novembre pel preu de 5€             Les persones assitents també comptaran amb l’actuació de l’Orquestra Ruben’s

El diumenge 12 de novembre tindrà lloc el Dinar Homenatge a la gent gran, en commemoració del XXIV Dia Internacional de la Gent Gran. Aquest dinar forma part del conjunt d’actes que arreplega la 24a edició, i es durà a terme al passadís del Teatre Auditori de Salou a les 14h, on serà necessari portar-hi un tiquet obtingut anteriorment. Tot seguit, es durà a terme un ball a càrrec de l’Orquestra Ruben’s que s’allargarà fins les 19h, on les persones assitents podran gaudir de la seva acollidora actuació.

Els tiquets es podran adquirir durant els dies 2 i 3 de novembre de 10h a 13h, al passadís del TAS de l’Ajuntament, per un preu de 5€ per persona. Aquest dinar està dirigit exclusivament a tots aquells salouencs i salouenques majors de 65 anys que estiguin empadronats al municipi de Salou o, si no és així, que tinguin el carnet de soci de les associacions municipals de la gent gran.

L’Ajuntament de Salou organitza aquesta iniciativa, des de la Regidoria de Benestar i Serveis Socials, i compta amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats Espai Salou i la Llar Municipal de Jubilats del Parc Salou.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.