La Fundació Privada Reddis, un any més

La Fundació Privada Reddis, un any més

Enguany han estat 3 centres, l’escola Joan Rebull i els instituts Baix Camp i Salvador Vilaseca, els que s’han beneficiat d’aquesta ajuda econòmica, que ha estat possible, també, gràcies a la col·laboració d’ Indústries Teixidó

Reus, 2 de novembre de 2017 – La Fundació Privada Reddis ha realitzat una aportació econòmica a 3 centres d’ensenyament de Reus que anirà destinada a la compra de llibres de text amb la finalitat de compensar desigualtats socials i d’establir un fons que pugui servir per a alumnes d’altres cursos escolars.

Aquest és el sisè any consecutiu que la Fundació atorga aquesta ajuda a diversos centres d’ensenyament de la ciutat. Enguany s’han repartit un total de 6.000€: 2.000€ per a cada centre educatiu. La Fundació Reddis n’ha aportat 4.000€ i els altres 2.000€ han estat possibles gràcies a l’aportació d’Indústries Teixidó, que ha volgut contribuir a l’ajuda.

Amb aquesta subvenció, els centres podran comprar llibres de text o bé material informàtic.

Aquesta iniciativa va ser impulsada fa sis anys per la comissió d’ensenyament de la Fundació Privada Reddis amb l’objectiu de subsanar les dificultats econòmiques de totes aquelles famílies sense recursos que no poden assumir el cost dels llibres escolars dels seus fills.

Al llarg d’aquests anys, la Fundació ha destinat mes de 40.000€ per a la compra de llibres de text de 26 centres d’ensenyament de la ciutat de Reus. Aquests han estat: l’Escola Pompeu Fabra, l’Escola Ciutat de Reus, l’Escola Prat de la Riba i l’Escola Rosa Sensat (el 2012-2013); l’Escola Marià Fortuny, l’Escola Eduard Toda, el Col·legi Sant Bernat Calvó i l’Escola Cèlia Artiga (el 2013-2014); l’Institut Escola Pi del Burgar, l’Escola Isabel Besora, l’Escola Rubió i Ors, l’Escola Teresa Miquel, l’Escola General Prim i el Col·legi Sant Pau (el curs 2014-2015); l’Institut Josep Tapiró, l’Institut Roseta Mauri, l’Escola La Vitxeta i l’Escola Els Ganxets (el 2015- 2016), l’Institut Gaudí i l’Escola Mowgli (2016-2017); i enguany (2017-2018), l’escola Joan Rebull i els instituts Baix Camp i Salvador Vilaseca.

En un moment de crisi econòmica com l’actual, la Fundació dóna resposta a necessitats de la societat i és fidel als seus principis fundacionals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.