Torna el Reus Teatre Musical

Torna el Reus Teatre Musical

Els dies 24, 25 i 26 de novembre, la ciutat de Reus es tornarà a convertir en la capital del festival musical de petit i mitjà format. La 4a edició de Reus Teatre Musical organitzat per Les Artistes Locals se celebrarà en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana.

El festival és pioner en la seva categoria i arrenca el divendres 24 de novembre a les 21:30h amb el primer espectacle “Per si no ens tornem a veure” d’Alícia Serrat i Marc Sambola i amb producció artística de Daniel Anglès. Una comèdia musical on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.

El dissabte dia 25 a les 21:30h Mariona Castillo (intèrpret) i David Pintó (direcció) presenten una versió concert de l’espectacle NINE de Maury Yeston estrenat a Broadway, alhora adaptació de la pel·lícula autobiogràfica de Fellini “8 1/2”.

Finalment, la cloenda del festival serà el diumenge, 26 de novembre, a les 21:30h amb l’aplaudit espectacle Vagas y Maleantas. Una divertida comèdia amb actuacions musicals que reflexiona sobre el paper de les dones a la història, especialment des del símil de la dona com a “corista”.

La presentació del festival ha comptat amb una actuació a càrrec d’Anna Lagares, actriu de l’espectacle “Per si no ens tornem a veure”. L’actriu ha interpretat un dels temes solistes amb base musical. L’autora i directora d’aquest espectacle inaugural, Alícia Serrat, ha volgut destacar la presència femenina al festival.

En aquesta 4a edició del Reus Teatre Musical s’espera un augment de l’assistència i del ressò en comptar amb la col·laboració de la capitalitat cultural, una oportunitat que han volgut destacar durant la presentació del festival al Bravium Teatre.

Les entrades pel Reus Teatre Musical es poden adquirir a un preu de 10 euros per cada espectacle al web www.entradium.com o bé a la taquilla del teatre, el mateix dia de l’espectacle, una hora abans del seu inici.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.