La Diputació ofereix Concerts al terrat del carrer del Vent a Reus amb recitals de música clàssica de petit format

Els dies 8, 14 i 21 de juny la música s’enfila al terrat de l’edifici del carrer del Vent de Reus, seu de l’Escola d’Art i Disseny i del Conservatori de la Diputació
 
Música i arquitectura es donen la mà amb les interpretacions del professorat dels tres centres d’ensenyament musical de la Diputació de Tarragona  i l’escenografia de l’Escola d’Art i Disseny a Reus

Música clàssica en directe a un escenari singular, a càrrec de professors i professores dels tres Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona. Aquesta és la proposta cultural que el cicle Concerts al terrat del carrer del Vent ofereix aquest mes de juny, en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana. El terrat que acollirà un total de tres concerts oberts al públic es troba a la seu de l’Escola d’Art i Disseny i del Conservatori de la Diputació a Reus, al número 6 del carrer del Vent.  Es tracta d’un magnífic edifici que obre per aquest esdeveniment musical i artístic un espai a l’aire lliure, per convertir-lo en un escenari únic.
 
A la localització d’aquest escenari dels concerts s’hi afegeix l’entorn, amb un paisatge urbà en què destaca la Prioral de Sant Pere, així com l’escenografia expressament creada per aquest esdeveniment, que ha anat a càrrec de l’Escola d’Art i Disseny a Reus.  
 
Els concerts tindran lloc els dies 8, 14 i 21 de juny, seran gratuïts i començaran a les 21 hores. Donat l’aforament limitat de l’espai, amb un màxim de 65 places, el públic assistent haurà de recollir prèviament les invitacions al Palau Bofarull (carrer Llovera 15, de Reus) des de dos dies abans i fins les 13 h del mateix dia de cada concert. No es fa reserva prèvia.
 
El programa musical del cicle preveu un primer concert, dijous, 8 de juny, a càrrec de professors de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona per amb Alba Rosa Forasté, soprano i Jordi Soler, pianista, interpretant obres de Paolo Tosti, Dvorák i Lehár entre d’altres.
 
Professors de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa seran els encarregats d’oferir el segon concert, dimecres 14 de juny, i interpretaran obres de Mozart, Stravinskiy i Bennet. Els intèrprets seran Ricardo Forner, clarinet; Inés Reguero, piano; Albert Rodríguez, violí i David Matheu, viola.
 
El darrer concert tindrà lloc dimecres, 21 de juny, amb les interpretacions del quartet de corda integrat pels professors i intèrprets de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus: Maurici Dalmau, violí; Francesc Puche, violí; Jorge Echeverri, violoncel i Mario Lisarde, contrabaix.
 
Els Concerts al terrat del carrer del Vent formen part de les activitats culturals que la Diputació de Tarragona programa aquest 2017 a la ciutat de Reus amb motiu de la seva designació com a Capital de la Cultura Catalana.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.