A la direcció esportiva del CF Reus se li presenta feina

A la direcció esportiva del CF Reus se li presenta feina

Jugadors importants com Miramón o Atienza finalitzen el seu contracte el pròxim 30 de juny

La direcció esportiva del CF Reus ja treballa amb la planificació de la temporada 2018-19Catorze jugadors del conjunt roig-i-negre acaben contracte aquest curs i, per tant, des del passat 1 de gener poden negociar amb qualsevol equip per decidir el seu futur.

Futbolistes importants d’aquesta temporada acaben la seva vinculació amb el Reus el 30 de juny. Són els casos de Jorge Miramón,Pichu Atienza, Máyor, Vitor Silva, Santamaría, Migue García, Menéndez, Campins, Yoda i Lekic. Sergi Parés i Ferran Asensio no descansen amb la intenció d’allargar els contractes que consideren prioritaris. Jugadors com Atienza o Máyor de ben segur que estan en el punt de mira d’altres clubs de la categoria i el Reus haurà de treballar de valent per retenir-los.

D’altra banda, Tito, Edgar Hernández i David Haro també acaben el seu contracte aquest 2018. El primer i el segon tenen una clàusula de renovació automàtica en cas que disputin un nombre específic de partits, mentre que Haro ampliaria l’acord si el Reus puja a Primera Divisió. En el cas que no fos així, el club hauria de negociar amb el jugador.

Ara per ara, el CF Reus té assegurada la continuïtat de 10 futbolistes. Es tracta de Jesús Olmo, David Querol, Edgar Badia, Iñíguez, Fran Carbia, Carbonell, Ricardo Vaz, Gus Ledes, Guzzo i Domínguez. Així mateix, Borja Fernández està cedit pel Celta de Vigo fins al final de temporada, mentre que Juan Cámara tornarà al FC Barcelona B.

Sense pensar en fitxatges

Aritz López Garai no planteja, per al moment, fer cap fitxatge durant el mercat d’hivern. Així ho va admetre en la roda de premsa prèvia al partit de l’Alcorcón. Tot i això, va reconèixer que “estem atents al mercat perquè tenim una fitxa lliure, però no hi ha cap posició determinada per reforçar”. En el capítol de baixes, va explicar que “a dia d’avui, cap jugador ens ha dit que volgués marxar”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.