Diverses activitats per a joves aquesta Setmana Santa al Casal de Joves de La Palma

L’Oficina Jove del Baix Camp i el Casal de Joves La Palma han programat una setmana d’activitats, del 3 al 5 d’abril, orientades a reflexionar sobre el futur formatiu i laboral de les persones joves i a millorar les seves possibilitats de trobar la feina desitjada en un futur proper.

Dilluns 3 d’abril es durà a terme la primera activitat, la xerrada ‘Les professions del futur (sector TIC)’, a càrrec del Clúster TIC Sud, una associació formada per més de 50 empreses del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En ella, explicaran en primera persona quins són els seus projectes i quines necessitats tenen pel que fa a la recerca de perfils professionals. Una oportunitat per a les persones joves de descobrir en què s’han de formar per tenir un futur professional brillant en el sector digital i tecnològic.

Dimarts dia 4 tindrà lloc una segona xerrada: ‘Què busquen les empreses?’ Representants de les àrees de recursos humans de diferents empreses presents al territori (com Bauhaus o els comerços del Tomb de Reus) explicaran què busquen a l’hora de contractar personal. Els i les joves podran conèixer de primera mà quina formació o experiència necessiten, què han de posar al seu currículum o com han d’afrontar una entrevista de feina.

Dimecres es podrà fer un ‘Curs de primers auxilis’, la formació ideal per conèixer els passos a seguir davant d’una emergència: adquirir els coneixements i tenir clares les accions a realitzar tant a nivell individual com en equip davant qualsevol tipus d’emergència o situació que requereixi primers auxilis.

I dijous, finalment, s’oferirà el ‘Curs de manipulació d’aliments’. Amb aquesta formació aprendran tot allò que cal saber per treballar en qualsevol lloc que requereixi tenir contacte amb menjar: restauració, càterings, botiges de queviures, magatzems d’alimentació, monitor/a de menjador escolar…

Totes les activitats, coordinades des del departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania, estan pensades per a joves entre 16 i 29 anys i són gratuïtes amb inscripció prèvia a inscripcions.reus.cat. Tindran lloc de manera presencial al Casal de Joves La Palma de Reus (carrer de Castellvell, 24), començaran a les 10:00 h i tenen una durada mínima de dues hores i màxima de tres hores i mitja.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.