Dominant l’art de l’email marketing: estratègies clau per l’èxit empresarial

Message Online Chat Social Text Concept

L’email marketing és una de les eines més efectives per comunicar-se directament amb els clients, aquest et permet crear ràpidament un llaç signifi catiu. A més, és una tècnica econòmica i es pot mesurar el seu èxit fàcilment. Si no t’has plantejat utilitzar aquesta eina, t’animem a provar-la, et permetrà millorar la fi delització dels teus clients i la seva recurrència de compra. En aquests correus electrònics pots parlar de novetats i notícies, generar engagement, oferir contingut interessant sobre el teu producte o servei, oferir promocions o ofertes, etc. Cal tenir en compte que els usuaris han de fer una acció amb el correu electrònic, sigui llegir-lo, eliminar-lo o arxivar-lo, per tant, no poden ignorar-ho. A més, et permet arribar a una gran varietat de persones.

Factors a tenir en compte:

  1. Revisa la teva llista de contactes. Decideix si els correus electrònics que tens són de clients a qui vols impactar o també et pots plantejar fer una campanya per aconseguir el correu de clients potencials. També revisa que tinguis configurada l’opció perquè es donin de baixa si volen.
  2. Personalització. Organitza les llistes de contactes segons les característiques d’aquests. Segons el tipus de client, si ha comprat o no, etc.
  3. Disseny. Crea un disseny per als teus correus, tingues en compte el logo i colors de la marca, així com la tipografia. També fixa’t bé en el text i les imatges que hi afegiràs i a on col·loques el botó que el porti a la teva pàgina web, xarxes socials o a on a tu t’interessi. Si cada mes envies una newsletter, per exemple, crea un estil propi, perquè el client ràpidament identifiqui la teva marca.
  4. Contingut interessant. Pensa en quin tipus de contingut interessa als teus contactes. Fes un calendari on planifi quis quan enviaràs els correus i quin contingut hi haurà en cadascun d’aquests, tenint en compte el teu producte o servei i la temporada de l’any. Sobretot vigilar de no saturar amb masses correus electrònics. Per utilitzar l’eina de l’email marketing has d’utilitzar plataformes especialitzades en aquest que et permet fer un disseny, organitzar les llistes de contactes, etc. Alguns exemples són: mailchimp, mailup, hubspot, benchmark email, sender, etc.

BemarketingCo
Et farem arribar a tothom www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.