Donatiu a l’ASMT pel Servei de Suport a la llar per a persones amb problemes de SM adaptat a les necessitats del Convid-19

Donatiu a l'ASMT pel Servei de Suport a la llar

La Fundació Privada Reddis i la Fundació la Caixa aquest any col.laboren amb un donatiu de 3.100 euros amb el nostre Servei d Suport a l’autonomia a la pròpia llar per a persones amb problemes de Salut Mental.

 En aquest Servei realitzem un acompanyament terapèutic, individualitzat i integral que pretén afavorir la continuïtat de l’atenció a les persones amb problemes de salut mental i el desenvolupament de l’autonomia personal. Està dirigit a persones amb problemes de salut mental que presenten de forma consistent dificultats en tasques bàsiques de la vida diària, al seguiment dels tractaments, a la continuïtat de l’atenció socio-sanitària, a l’accés de dispositius i recursos per la integració social, a la participació de les activitats a la comunitat, o amb greu risc de tenir aquestes dificultats a curt, mig o llarg termini.

Aquest 2020, degut a la situació d’alarma sanitària pel COVID-19 hem adaptat el projecte a les necessitats que tenen les persones vulnerables que atenem, arrel d’aquesta crisis sanitària, social i econòmica.

Des de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles realitzem aquest servei des de l’any 2003. Aquest any 2020 ens han tornat a reduir la subvenció substancialment, però gràcies al suport de la Fundació Reddis i l’Obra Social la Caixa, podrem mantenir aquest servei i  seguir atenent a les persones amb problemes de Salut Mental que viuen soles i necesiten més Suport que mai en aquesta situació d’alarma sanitària i social que estem vivint arrel de la pandemia del Covid-19.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.