Edició de tardor del programa ‘Fes salut amb nosaltres’ de Cambrils

El Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils, donant compliment amb accions recollides al Pla Local de Salut 2021-25, ha presentat les activitats que formen part del Programa “Fes Salut amb Nosaltres” per aquesta tardor.  

La nova programació, que s’inicia aquest setembre, inclou classes de ioga, caminades per rutes del municipi i dinamització dels parcs saludables, amb l’objectiu de millorar la condició física i mental de la població. El programa “Fes Salut amb Nosaltres” es va iniciar al mes de maig una activitat de ioga i pilates, que va tenir una gran rebuda per part de la ciutadania.  

Les activitats estan obertes al públic en general. El personal instructor s’adaptarà a les condicions físiques de les persones assistents per donar opcions i consells en cada moviment, amb inscripció prèvia al departament de Salut Pública municipal, a través de l’enllaç https://forms.office.com/e/YueQSQMUsj. Per a més informació podeu contactar amb el departament escrivint al correu electrònic salut@cambrils.org o trucant al telèfon 672355751. 

Programació de tardor 

  • Ioga. Parc de la Llosa (restes romanes). Cada dilluns de 9-10.30h i dimecres de 17.15-18.45h. Comença el dia 18/9 i finalitza el dia 25/10 (us podeu apuntar a un o als dos grups). 
  • Dinamització dels parcs de salut. Primer parc: La Llosa, al costat de la riera d’Alforja. Dimarts del 31/10 al 5/12 de 9-11h. S’introduiran exercicis d’estiraments i pilates. 
  • Caminades per rutes del municipi. Els dijous 19, 26 d’octubre i 2 de novembre de 16 a 19h i els dijous , 16 i 23 de novembre de 9 a 12h (us podeu apuntar a un o als dos grups, s’aconsella estar acostumat/da a caminar). 
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.