El 56 RallyRACC es disputarà els pròxims 23 i 24 d’octubre

Es suspèn la 56a edició del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada puntuable per al Campionat d’Espanya

La nova edició del RallyRACC puntuarà per al Supercampionat d’Espanya de Ral·lis i el Campionat de Catalunya d’aquesta especialitat

El 56 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada es disputarà els pròxims 23 i 24 d’octubre. La nova edició de la prova puntuarà per al Supercampionat d’Espanya de Ral·lis així com per al Campionat de Catalunya de Ral·lis i, en totes dues competicions, ho farà en la modalitat d’asfalt. La cursa també valdrà per a tots els campionats monomarca i de promoció catalans i espanyols.


El nou calendari que ha fet públic la Real Federación Española de Automovilismo (RFEdA) estableix que el 56 RallyRACC serà la cinquena cursa puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt (CERA) de les vuit que componen la competició i la quarta prova de les sis que conformen el Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER).

El RallyRACC, que compta amb el suport de les diferents institucions de la Costa Daurada, tindrà Salou i PortAventura World com a epicentres de la prova i recorrerà molts dels trams d’asfalt habituals de la zona tarragonina. D’aquesta manera, la Costa Daurada mantindrà l’activitat automobilística de màxim nivell que ha acollit durant els últims 15 anys. El RACC és l’organitzador oficial de la prova des de fa 55 anys i ha celebrat les últimes 29 edicions integrades en el Campionat del Món. Aquest 2020 puntuarà, entre altres, per al Campionat d’Espanya, cosa que va fer per última vegada l’any 2000.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.