Mas Miró de Mont-roig del Camp torna a obrir les seves portes al públic aquest dijous

Reobren els museus i centres d’interpretació de la Ruta del Paisatge dels Genis

Aquesta data pren tot el sentit ja que és a finals de juny quan Joan Miró tornava a la seva masia de Mont-roig del Camp per passar-hi tot l’estiu

Després dels mesos de confinament la Fundació Mas Miró torna a obrir les seves portes al públic. De manera provisional aquesta temporada d’estiu l’horari serà de dijous a diumenge de 10 a 14 hores i de 17:30 a 20:00h., i els diumenges en horari de matins de 10 a 14 hores. Es tornen a programar les visites guiades i teatralitzades per a grups, amb reserva prèvia i pel mateix nucli de convivència. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic i el telèfon.

Recordem que després d’uns mesos d’obres, Mas Miró estrena nous espais visitables fins ara tancats al públic, com la cuina, i altres millores com un audiovisual de benvinguda i una proposta familiar digital.

Per a la reobertura no només s’han adaptat els horaris i les visites, sinó també els diferents espais amb les mesures necessàries per garantir que Mas Miró sigui un entorn segur i saludable per als visitants.

Malgrat les circumstàncies actuals redueixen les expectatives per aquesta temporada d’estiu respecte a temporades anteriors, la Fundació vol mantenir activa la seva activitat. S’espera que amb aquest nou horari i les mesures adoptades els visitants de la Costa Daurada s’animin i s’acostin a Mas Miró per descobrir aquest espai icònic dintre de l’imaginari de Joan Miró.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.