El batxillerat artístic a la biblioteca Pere Anguera

Ahir al vespre es va inaugurar a la biblioteca Pere Anguera l’exposició d’obres d’alumnes de Batxillerat de les Arts de l’institut Gabriel Ferrater. A l’acte hi van assistir el Regidor de Cultura i Política Lingüística i Educació Daniel Recasens , la directora de biblioteques de Reus, Cristina Garreta i el director de l’institut Gabriel Ferrater Miquel Sánchez.

Tot i les restriccions d’aforament i gràcies a la paciència dels assistents, que van anar fent torns per entrar, una gran quantitat de visitants van acostar-se a l’acte d’obertura i va poder gaudir de la proposta.

Aquesta mostra permet visibilitzar els treballs que s’han realitzat durant els dos cursos de durada del Batxillerat de les Arts. Els alumnes exposen les seves creacions per primera vegada i veure treballs en un espai com el de la biblioteca fa que agafin una altra dimensió. El fet d’haver de realitzar les feines de muntatge de l’exposició també és tot un aprenentatge per aells. A l’exposició hi trobem obres de diferents formats i tècniques: des del dibuix  a la pintura, passant per la fotografia i el vídeo i fins i tot disseny d’indumentària.

Els usuaris de la biblioteca i els visitants podran veure  l’exposició fins el 19 de juny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.