L’Ajuntament d’Alforja equipa amb 150 EPIS els 30 treballadors de la residència d’avis

L’Ajuntament d’Alforja espera repartir els propers dies els 150 Equips de Protecció Individual (EPIS) que ha comprat per protegir les 30 persones treballadores de la residència de gent gran del municipi Casal d’Avis.  

La part més important dels EPIS adquirits són les ulleres de protecció que necessita el personal de la residència per poder atendre amb la màxima protecció les 42 persones grans residents. Els equips adquirits també inclouen bates, gorres, peücs, mascaretes i guants. Els 150 equips han suposat un cost de 1.000 euros per a l’Ajuntament.

La iniciativa municipal té per objectiu protegir i prevenir la salut de les persones treballadores però també de les persones residents, i més en aquests moments de crisi sanitària. A més, s’ha preparat una habitació per poder aïllar un avi o àvia cas que es produís alguna infecció. Per tot això, el director de la residència, Josep Maria Duran, ha agraït a l’alcalde, Juanjo Garcia, les gestions municipals per millorar la seguretat de les persones que viuen i treballen a la residència.

Per la seva banda, l’alcalde d’Alforja insisteix especialment en què l’Ajuntament segueix estrictament les directrius i instruccions oficials de les autoritats sanitàries, Protecció Civil i de la Generalitat per tal de frenar l’expansió del coronavirus COVID-19, tal i com és la responsabilitat municipal.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.