El Campionat de Catalunya de grups show de patinatge artístic es disputarà al Pavelló Olímpic Municipal el 16 i el 17 de febrer

El Campionat de Catalunya de grups show de patinatge artístic, que inicialment havia de disputar-se els dies 16 i 17 de febrer a Lleida, s’organitzarà al Pavelló Olímpic Municipal de Reus en les mateixes dates. Diversos motius operatius no han permès la disponibilitat de les instal·lacions de Barris Nord de la capital del Segrià, de manera que la Federació Catalana ha sol·licitat a la ciutat de Reus l’organització d’aquest esdeveniment .

Tal i com apunta el regidor d’Esports, Jordi Cervera, tant Reus Esport i Lleure com la Regidoria d’Esports entomen aquest repte organitzatiu amb molta il·lusió i amb la voluntat de garantir l’èxit del campionat. Cal tenir en compte la limitació de temps disponible per fer els preparatius i la complexitat del calendari esportiu relacionat amb el Pavelló Olímpic i el conjunt de la ciutat. Tot i això, des de la Regidoria d’Esports s’ha considerat una prioritat fer realitat la competició per permetre als equips catalans continuar amb la programació prevista i permetre’ls l’opció d’accedir als Campionats d’Espanya d’aquesta especialitat, els quals són la porta per poder participar al campionat europeu i al Mundial.

Els millors equips d’Europa
El Campionat de grups shows aplegarà a Reus els millors equips de Catalunya en categoria juvenil i absoluta, alguns dels quals es troben també entre els millors d’Europa. El Reus Deportiu és un dels ferms candidats a pujar al podi en les dues categories. En les pròximes hores es tancaran diferents detalls pendents de la graella de la competició, que inclourà les modalitats de quartets, grups show petits i grups show grans, tant juvenils com absoluts. Aquesta competició es va disputar també al Pavelló Olímpic Municipal l’any 2018.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.