La Fira Centre Comercial tanca el 2018 consolidant el seu creixement

L’any 2018 va ser del tot positiu per La Fira Centre Comercial que va experimentar un notable creixement en tots els àmbits. Durant el seu tercer any d’existència, La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, va veure com les afluències de visitants creixien un 4,2% superant la xifra de 4 milions de persones.

Aquest augment es va produir per una major freqüència dels clients que ja havia estat en aquest equipament comercial anteriorment, per la captació de nous clients que van repetir la seva visita i per altres clients que van fer compres de manera més ocasional. Cal assenyalar el nombre de clients captats a la campanya d’estiu que es consolida cada cop més, amb un augment del 13% l’agost de 2018 en comparació al mateix mes de l’any anterior.

A més, les vendes van seguir augmentant durant tot l’any, un altre factor molt important a tenir en compte i que evidencia la fidelització dels clients que van visitar La Fira Centre Comercial. Pel que fa a la procedència del públic, un 24% procedeixen de municipis del voltant de la ciutat de Reus. Els municipis de Vila-seca, Cambrils i Tarragona són els de major procedència de públic forani que rep La Fira Centre Comercial.

Per tant, vistes les xifres de creixement de les afluències i les vendes, que se situen per sobre la mitjana del sector amb un clar component de nous clients, es posa de manifest que La Fira Centre Comercial té un bon recorregut de creixement.

Un any amb molta activitat

Tot i que el format de La Fira és de “Centre Comercial”, la seva ubicació és totalment urbana i això li permet convertir-se en un complement del comerç de Reus, tenir una relació més estreta amb les institucions locals i, per exemple, formar part de la Taula de Comerç de Reus. L’any 2018, La Fira Centre Comercial es va sumar a la campanya turística “Visit Reus” impulsada pel propi ajuntament a través del Patronat de Turisme però, a més, la implicació amb la ciutat va ser encara més gran esponsoritzant esdeveniments importants com la segona Bicicletada Popular solidària a benefici de la Fundació Noèlia o la quarta edició del Ral·li Costa Daurada Legend.

L’any passat, la Fira Centre Comercial va programar desenes d’activitats per als seus clients que van poder gaudir amb diverses campanyes. Les Fashion Windows i les Master Class impartides per destacades influencers entre els mesos de febrer i novembre van portar les últimes tendències de la moda. Per altra part, sota el lema “Més Fira” van arribar tres mesos plens d’accions molt participatives i visuals. Al setembre va ser el torn del Més Moda amb activitats relacionades amb la bellesa, les passarel·les i la moda. L’octubre es va dedicar a promoure l’activitat física amb el Més Vida i el novembre va tenir com a protagonistes la tecnologia i el cinema amb la campanya Més Experiències.

Així, durant tres mesos hi va haver desfilades de moda, activitats esportives familiars, simuladors virtuals, presència de professionals del món del cinema o experts en bellesa i moda entre moltes altres sorpreses. L’any 2018 a La Fira Centre Comercial es va tancar amb una campanya de Nadal plena d’activitats per a la família i, especialment, centrades en els més petits de la casa. A tot això, cal sumar-hi la millor oferta en moda, complements, alimentació, oci i restauració. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.