El Circ Raluy Legacy torna a Reus per presentar el seu nou espectacle #THEMAGICFORMULA.

El Circ Raluy Legacy torna a Reus per presentar #THEMAGICFORMULA.
  • #THEMAGICFORMULA és el nom de la nova producció que el circ presentarà el proper 12 de març a Reus
  • El nou Show combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial
  • Els artistes de la família com el Gran Luis Raluy, les seves filles i néts, actuen al costat de grans i premiades figures internacionals.
  • Coincidint amb la presentació del nou espectacle, El Circ Raluy Legacy estrena la seva nova carpa, tot un homenatge als anys daurats del circ.

El proper 12 de març torna a Reus, el Circ Raluy Legacy per presentar el seu nou espectacle: #THEMAGICFORMULA Un impressionant Show que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l’essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

El nom de l’espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

#THEMAGICFORMULA ens trobem amb un espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d’assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d’excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el duo perfecte amb l’emblemàtic Pietro Vicentini, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular trio d’Ucraina Higher Fligt a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres. 

Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l’espectador a un món ple de màgia i il·lusió. Algunes d’aquestes actuacions porten tota una temporada rodant per Catalunya amb molt d’èxit, però hi ha dues incorporacions d’excepció: el multifacètic i premiat artista Pietro Vicentini que, juntament amb Bigotis, formen un duo còmic difícil de superar, i el trio Higher Flight, que ens farà gaudir i alhora patir, amb una de les disciplines més difícils del circ: les barres fixes. 

El Circ Raluy Legacy, estrena la seva nova carpa. Amb aquest nou disseny, vol retre homenatge als anys daurats del circ, la pròpia essència i punt de partida del Circ Raluy LegacyUna sèrie d’il·lustracions d’època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l’òpera i el teatre.

Durant l’última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

La venda d’entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dimecres a diumenge.

Preus i horaris a www.circoraluy.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.