El Club Ciclista Bike Race organitza el I Trofeu Ciutat de Reus de BTT el 23 de setembre

I Trofeu Ciutat de Reus de BTT

El Club Ciclista Bike Race, en col·laboració amb Reus Esport i Lleure i l’Ajuntament de Reus, organitza el I Trofeu Ciutat de Reus de BTT el dia 23 de setembre, amb inici i arribada al polilleuger municipal Ciutat de Reus, al barri Gaudí. La cita preveu un circuit llarg de 55 quilòmetres amb 1.600 metres de desnivell positiu acumulat, un altre de curt de 31 quilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu acumulat i una modalitat infantil de 5,7 quilòmetres i 80 metres de desnivell positiu acumulat.

Les categories previstes dels participants són les següents:

  • General masculí circuit llarg
  • General femení circuit llarg
  • General E-Bike circuit llarg
  • General masculí circuit curt
  • General femení circuit curt
  • General E-Bike ciurcuit curt

En el cas dels circuits llarg i curt la prova es disputarà per un itinerari Reus-Castellvell del Camp-Vilaplana. El circuit infantil consistirà en una pedalada no competitiva i controlada per la zona dels voltants de Reus, en què es prioritzarà la seguretat dels infants abans que la velocitat.

Els horaris previstos són els següents: de 7:00 a 8:15 h, lliurament de dorsals i inscripcions d’últim dia; 8:30 h, sortida del circuit llarg; 9:00 h, sortida del circuit curt i 9:30 h, sortida del circuit infantil.

Tal i com ha recordat Jordi Pàmies, representant del Club Ciclista Bike Race, el termini per a les inscripcions finalitza el 21 de setembre, tot i que el mateix dia 23 es pot fer la inscripció presencialment a l’estand que hi haurà al punt de sortida de la cursa.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha destacat el fet que per primera vegada el col·lectiu d’aficionats i practicants del BTT a la ciutat de Reus han unit esforços per fer possible aquesta competició, a la qual l’Ajuntament s’ha sumat perquè pugui ser un èxit esportiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.