El Clúster TIC Catalunya Sud reconeix el talent i el treball del sector en la regió

El Clúster TIC Catalunya Sud ha lliurat aquest dimecres 18 de desembre els premis 2019 als millors expedients acadèmics, projectes i impulsors d’aquest sector estratègic. Els reconeixements acadèmics han estat per Laia Busquets en categoria masculina i Yassine El Garras en categoria masculina.

L’empresa tecnològica Izertis ha rebut a través de Joan Ramon Guillen el guardó al millor projecte TIC pel desenvolupament “Wedoctor” de telemedicina que permet connectar amb els millors especialistes amb serveis com la consulta de l’historial electrònic, la recepta digital o el control de proves diagnòstiques. Marc Arza, exregidor de l’Ajuntament de Reus, ha rebut el premi per la seva trajectòria com a un dels principals impulsors del mateix Clúster TIC Catalunya Sud.

El lliurament dels guardons s’ha fet en el marc de la Nit TIC celebrada pels socis del Clúster al restaurant Rofes de Reus i encapçalada pel president del Clúster, Pablo Mazón, i la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge de l’Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès. La trobada ha reunit més de 60 persones i també ha servit perquè el Clúster Mànager, Gabriel Domènech fes balanç de les activitats del 2019 i expliqués els objectius i reptes del 2020.

Durant la NIT TIC també es va oferir una ponència sobre el paper clau dels empleats en les organitzacions a càrrec de Fran Beneitez, director de Cataluña Bros Group, especialitzada en la captació de talent.

El Clúster TIC Catalunya Sud, creat l’any 2014, és una plataforma sectorial que aglutina més de 40 socis privats i públics del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre amb representants del sector empresarial, administracions i institucions locals i territorials i la Universitat Rovira i Virgili. El Clúster TIC aglutina més de 1.500 treballadors.

L’objectiu principal del Clúster és el de potenciar les empreses del territori i els seus socis establint noves sinergies de col·laboració i projectes, permetent així atraure i retenir el talent humà que hi ha la regió.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.