La nova connexió de Binter entre Reus i Canàries es presenta en societat

L’arribada de Binter a l’aeroport de Reus s’ha presentat en societat en un acte promogut per la Cambra de Comerç de Reus que ha comptat amb la participació dels agents de la Taula de Promoció de l’Aeroport i una nodrida representació dels ajuntaments, els consells comarcals, les cambres de comerç, les patronals i les entitats econòmiques del territori. El director de programació de Binter, Jonah Lobo, ha elogiat el potencial de la nova línia entre Reus i Canàries, constatable ja en el ritme de venda de bitllets, que ha qualificat com a “espectacular” després de posar-los a la venda dijous passat.

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha destacat que línies regulars com les que proposa Binter suposen “un salt de qualitat considerable que pot atreure més companyies”. Just, a més, ha posat l’accent en la necessitat de millorar la connectivitat de la instal·lació referint-se -una vegada més- a la importància de l’Estació Central Intermodal del Camp de la qual la corporació en demana el reinici de les obres.

La unitat d’acció del territori s’ha posat de manifest en els diversos parlaments que han realitzat les autoritats assistents. Des del subdelegat del govern, Joan Sabaté, que ha definit de “clau l’aeroport pel sud del país”, passant per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, que ha qualificat de “brot verd” l’aposta de Binter, o la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, per a qui l’aeroport permetrà “avançar i aprofitar el nostre potencial”, fins al President de la Taula Estratègica de l’Aeroport, Isidre Gavín, que s’ha mostrat “moderadament optimista sobre les possibilitat d’incrementar l’oferta per aquest mateix estiu a nivells propers al 80/90% en relació a 2019”.

L’Alcade de Reus, Carles Pellicer, ha tancat l’acte demanant a AENA que destini més línies, recursos i finançament a l’aeroport i, en la línia del president de la Cambra de Reus, també ha demanat la construcció de l’Estació Intermodal per poder donar un autèntic salt de qualitat, i no únicament a l’aeroport si no en relació a la connectivitat del territori.

Els vols operaran els dijous i els diumenges de cada setmana i n’hi haurà un per a cada sentit, en total, quatre. Així, el dijous, un avió sortirà de l’aeroport de Gran Canària a les 7 del matí i arribarà a Reus a les 11.20 h. A les 12 h, el vol s’enlairarà cap a Gran Canària, on arribarà a les 14.20 h. Els diumenges, l’aeronau sortirà de Canàries a les 16 h i aterrarà a Reus a les 20.20 h. A les 21 h, aquest vol sortirà de Reus en direcció a Gran Canària, on aterrarà a les 23.20 h.

La companyia ha anunciat que els preus dels vols arrencaran des dels 84,68 euros l’anada i la tornada. Aquest preu es mantindrà fins al 30 d’abril per a vols que operin entre l’1 de juliol i el 15 d’octubre. Binter és una aerolínia que opera a Canàries des del 1989 i que es dedica, fonamentalment, a oferir servei als habitants de l’arxipèlag.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.