El COS ens acosta el moviment més artístic

Com cada tardor els teatres i també els carrers s’omplen d’espectacles amb motiu del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS, una programació que enguany portarà a la ciutat dotze companyies diferents, en una clara aposta per acostar el COS al públic i per això s’ha volgut potenciar precisament el festival al carrer.

Una altra de les apostes que presenta el COS d’enguany és que les companyies de jove creació trobin a Reus el lloc on mostrar els seus muntatges. En definitiva, és una programació pensada per atraure al públic; que tothom hi pugui trobar algun espectacle que li cridi l’atenció, amb una clara intenció que els espectadors assaboreixin un ampli ventall de tendències artístiques contemporànies. I sense deixar de banda l’objectiu de trobar nous públics, per la qual cosa s’han pensat diferents tallers en centres escolars.

Us presentem doncs el COS, un dels nostres festivals de referència i que juntament amb el FEC Festival Europeu de Curtmetratges, la Fira de Circ Trapezi, el Festival de les Arts FAR o el Festival de Cinema amb imatges d’arxiu Memorimage, entre altres, atrau durant uns dies a la ciutat públic, companyies i professionals fent que Reus reforci el protagonisme cultural al sud de Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.