La 48a edició d’exproReus arriba a firaReus amb un ampli ventall d’activitats i una oferta expositiva variada

FiraReus es prepara per viure la 48a edició de la fira multisectorial de referència del territori. El Centre de Fires i Convencions acull del 10 al 14 d’octubre d’11 a 21 h l’exproReus, que arriba amb les novetats dels sectors de l’automoció, llar, tecnologia i informàtica, gastronomia, salut, oci i serveis. En aquesta edició, la fira, que portarà un ampli ventall d’activitats infantils i actes per a tota la família, també comptarà amb una oferta expositiva variada, que ocuparà 23.000 m2 de superfície, sumant els espais del recinte interior i exterior. En total hi haurà uns 150 expositors que donaran visibilitat als diferents sectors.

Després dels bons resultats obtinguts en la passada edició en la qual es va generar un impacte econòmic d’11,5 M d’euros, 4 M més que l’any anterior, l’exproReus arriba amb una gran representació de les marques del sector de l’automoció. En aquesta línia, es destinaran 10.000 m2 a acollir una àmplia oferta de vehicles.

L’oferta de l’exproReus també està marcada per la gastronomia, amb tallers de cuina i el Tasting Village, ubicat a la zona exterior de l’edifici. En aquest espai es podrà trobar una bona oferta gastronòmica a càrrec de restauradors i venda directa de productes d’alimentació. Aquesta zona, que romandrà oberta fins a les 23 h, dues hores més que l’exproReus, estarà amenitzada amb ambientació musical als migdies i vespres a càrrec de La Fàbrica.

Enguany, aprofitant que el mercat immobiliari està experimentant una nova etapa de creixement, la fira incorpora el sector d’habitatge. En aquesta línia, es vol donar visibilitat a aquest sector estratègic i arribar a públics amb interessos diversos pel que fa a la compravenda i lloguer d’habitatges.

L’exproReus, que s’ha convertit en un espai de trobada pels visitants, esdevé un pol d’atracció i dinamització econòmica del territori i un aparador de grans dimensions per als expositors. Podeu consultar tota la informació referent a l’exproReus a través de la pàgina web de firaReus (www.firareus. com).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.