El greix visceral, més que un problema estètic, Atemporal Esthetic Lab

Sovint, quan pensem en sobrepes o en acumulacions de greix en zones indesitjades, i en els mètodes per solucionar-ho, com la dieta i l’exercici, o mètodes estètics més avançats com el lipo laser o la mesoteràpia, en realitat només ens estem referint al greix subcutani, a la capa adiposa situada entre la pell i el múscul. Existeix, però, un altre tipus de greix molt més perillós i difícil de tractar, és el greix intra-abdominal o greix visceral. Aquest se situa a l’interior de la cavitat abdominal, dificultant el correcte funcionament dels òrgans vitals.

rujam-1

Després de set anys d’investigació, el Doctor japonès Hiroide Miwa descobreix que l’aplicació d’ones d’ultrasons tridimensionals a una freqüència concreta de 517 Khz i a un intensitat molt precisa de 110 mW/cm2, a més a més d’eliminar el greix subcutani, aconsegueix eliminar, per primera vegada i de manera no invasiva, el greix intra-abdominal. Aquesta tecnologia única va ser patentada com equip estètic sota el nom de NARL-517 3D i, actualment, ja està disponible als millors centres d’estètica i mèdico-estètics europeus.

RUJAM-2

Finalment, per saber de manera senzilla si patim d’aquest tipus d’entiestiticisme, perillós també per a la salut, només hem de mesurar el nostre contorn de cintura; si supera els 88 cm en el cas de les dones, o els 102 cm en el cas dels homes, és el moment d’acudir al Centre d’Estètica més proper que disposi d’aquesta avançada tecnologia. Atemporal Esthetic Lab us podem ajudar a eliminar tant el greix subcutani com el greix visceral.

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.