Menjar als establiments de restauració de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant pot tenir premi!

Menjar als establiments de restauració de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant pot tenir premi!

Per consumicions iguals o superiors a 20 euros, els clients i clientes poden entrar en el sorteig d’un smartwatch, d’una tablet i d’una experiència per a dues persones i de vals de 30 euros per utilitzar als bars associats

Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, la Regidoria de Turisme ha posat en marxa la campanya promocional “Menja i guanya!”, per sisè any consecutiu. D’aquesta manera, els clients que facin consumicions iguals o superiors a 20 euros a qualsevol dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar que hi ha al municipi podran participar en el sorteig d’un smartwatch, si ho fan el mes de març; d’una tablet, si ho fan el mes d’abril; i d’una experiència per a dues persones, si ho fan el mes de maig.

Gràcies a la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), també se sortejarà cada mes un val de 30 euros, per utilitzar en qualsevol establiment membre d’aquesta entitat fins al 30 de juny.

Per prendre part en els diferents sortejos, només cal que els clients i clientes lliurin els tiquets a l’Oficina de Turisme o al mateix establiment on hagin fet una despesa igual o superior a 20 euros. Abans de presentar els tiquets, han d’anotar en el dors dels tiquets el seu nom complet, telèfon de contacte, correu electrònic i municipi. El sorteig de cada mes es realitzarà a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant durant la primera setmana del mes següent a la promoció. Els tiquets no s’acumularan i es retiraran cada mes, de manera que cadascun dels tres sortejos es farà amb els tiquets que es presentin el mes que pertoqui.

Amb la represa d’aquesta iniciativa, que l’any passat es va haver d’interrompre al març a causa de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament pretén donar un cop mà al sector de la restauració, un dels més afectats per la crisi sanitària. “Volem augmentar l’activitat econòmica, premiar els clients i clientes que consumeixen als bars i restaurants del municipi i, en definitiva, atreure gent als establiments de restauració locals”, ha afirmat la regidora de Turisme, María José Gómez.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.