Tot a punt per a la final del Campionat de HIP Hop i Danses Urbanes Ciutat de Reus – Rock the Stage 2020

Tot a punt per a la final del Campionat de HIP Hop i Danses Urbanes Ciutat de Reus - Rock the Stage 2020

L’esdeveniment aposta per mantenir la presencialitat en la celebració de les exhibicions finals del concurs, tot i que el Campionat s’ha fet online

Han pogut participar de manera lliure totes aquelles escoles de dansa o entitats de Catalunya i de l’estat espanyol. Els participants podien ser des d’infants, joves i adults que s’han iniciat en les danses urbanes fins a ballarins i ballarines amateurs. El Campionat Online de Danses Urbanes i Hip Hop ROCK THE STAGE 2020 està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i per l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, Canal Reus TV i amb el suport de la Diputació de Tarragona.

En aquesta segona edició, a causa de la situació sanitària, l’esdeveniment es fa de manera virtual. Les escoles, els ballarins i ballarines participants tenien fins el 12 de desembre per enviar les seves coreografies a l’organització del Campionat, que celebrarà la final per streaming a través de Youtube amb els finalistes de cada categoria.

L’esdeveniment consta de dues parts: la competició FREE STYLE i una altra de competició de VÍDEOS amb la participació de grups fins a 20 components, duos i solos. Per tal d’afavorir la màxima participació, les dues competicions estan formades per 3 categories d’edat: infantil, junior i adults.

Un jurat format per Ruth Prim i Nuria Beltran han realitzat la selecció dels finalistes i dels grups i ballarins/es guanyadors/es, on els criteris de selecció han estat: la impressió global, la creativitat i l’originalitat, la interpretació musical, la tècnica, l’estil i expressió, les varietats d’estils i l’edició de vídeo.

Durant la final d’aquest diumenge 20 de desembre actuaran com a speakers el reconeguts Drian Hernández i Sergi Llussà. Durant la final, els ballarins i ballarines de Free Style que han passat filtres, faran una exhibició final presencial al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, juntament amb l´emissió dels vídeos dels grups, duos i solos classificats prèviament.

Des del Consell Esportiu del Baix Camp i l´Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis es pretén que aquest Campionat esdevingui un dels més importants de Catalunya i de l’estat espanyol i, al mateix temps, posicionar Reus en el mapa internacional de les Danses Urbanes tal i com ja succeeix amb altres modalitats esportives que es practiquen a la nostra ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.