El màrqueting emocional, el factor clau per als consumidors

Màrqueting digital

Les emocions sempre han estat un factor clau per a poder arribar d’una forma més directa als nostres consumidors. Avui en dia cada vegada s’utilitza més el màrqueting d’emocions, degut al bon resultat que causa en referència als consumidors, és possible que estem davant del nou llenguatge clau per dirigir-se als clients i el nostre possible públic objectiu.

Per aquesta raó el màrqueting emocional s’ha convertit en una estratègia clau de diferenciació, ja que actualment venen més les experiències i les emocions que el producte o servei proporcionat. El nostre objectiu és impulsar la diferenciació respecte a la competència i poder així fidelitzar els clients i consumidors creant una relació única amb el públic fins a convertir-lo en prescriptor de la marca.

Seguidament esmentarem les eines claus per a poder portar-lo a terme:

– Storytelling, és una manera de fer que el públic s’identifiqui amb algun dels personatges, causant així un apropament i confiança cap a la marca.

– Inspiració, amb el nostre màrqueting hem d’arribar a inspirar al públic provocant així un sentiment de diferència cap als altres, una història d’interès humà amb un model a seguir en el que el públic pot confiar i creure en el nostre producte.

– Aspiració, per poder arribar a les emocions la marca haurà de reflectir la seva imatge o identitat a la gent construint una història on s’enamori als possibles clients mentre els hi venem experiències seductores que els faran sentir especials, ja que el missatge compartit fa referència a les característiques del producte i a l’experiència emocional que es comparteix.

Per últim, la generació de confiança de la nostra marca cap al públic és el factor més important, deixar una empremta o una emoció en la seva ment ment ens farà fidelitzar-lo i diferenciar-nos de la resta de marques. Independentment de l’estratègia que seleccionis, has de recordar que la clau per a una creació publicitària exitosa és ser autèntic i real per convertir els clients en amics.

Bemarketing

Et farem arribar a tothom

www.bemarketingco.espage27image58883264

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.