El màrqueting no descansa en vacances

Agència de màrqueting
Agència de màrqueting digital situada a Reus

Màrqueting digital

Durant els mesos d’estiu les oficines solen quedar buides i les platges plenes de gent, però el màrqueting no descansa durant les vacances.

Quan tothom està gaudint del bon temps, el màrqueting es puja les mànigues i es posa a treballar amb antelació per fer publicitat estacional. D’aquesta manera es poden generar bones campanyes i accions de publicitat per a productes com gelats, roba estiuenca, begudes fredes, etc. Es tracta d’aprofitar aquest moment en què el consumidor se sent més receptiu. Però, com s’aconsegueix una bona campanya de publicitat durant els mesos de vacances?

– A través del màrqueting mòbil, per arribar a molts clients locals a la vegada, a través d’un adhesiu en parts visibles d’un cotxe o un autobús. Hauràs d’anar amb compte i tenir el missatge que els teus consumidors estan buscant o per contra no servirà de res. Una bona estratègia és col·locar-se en llocs transitats de gent gaudint de les seves vacances, ja que el seu estat emocional és molt més receptiu.

– Maneres úniques de diversió: un exemple podria ser el de refrescar als clients que estiguin per la zona, amb aigua o amb globus d’aigua, regalant begudes fredes, donant aigua a les mascotes dels clients, oferint entrades a algun parc aquàtic, etc.

– A través de concursos fotogràfics: aprofita el moment en que els teus clients disposen de més temps lliure i convida’ls a participar en el teu concurs de fotos de l’estiu a través de les xarxes socials. D’aquesta manera crees un vincle més enllà de la relació empresa-client i ofereixes un premi al guanyador. Recorda mantenir sempre actives les teves xarxes socials durant tot l’any.

Tot i que el millor mitjà per posicionar-nos és Internet. Els seus nivells d’audiència i tràfic segueixen augmentant i la seva inversió publicitària ens ajuda a segmentar els consumidors segons les campanyes que anem a realitzar.

A més, durant l’estiu, és l’oportunitat perfecta per practicar networking; ja que els ambients relaxats i distesos conviden a connectar i xerrar gaudint del bon temps. I fins i tot sense voler-ho, poden arribar a ser molt més interessants del que esperaves.

Bemarketing

www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.