El Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant es tornarà a celebrar aquest cap de setmana

El Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant es tornarà a celebrar aquest cap de setmana

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Hospitalet de l’Infant l’ha organitzat novament, per als dies 12 i 13 de desembre, tenint en compte tota la normativa i les mesures de seguretat sanitàries per la COVID-19

Aquest cap de setmana se celebrarà novament el Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant. Estarà obert al públic dissabte, 12 de desembre, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h; i diumenge, 13 de desembre, de 10 a 14 h, a la Plaça Catalunya. Com els dies 27, 28 i 29 de novembre, en aquest espai hi haurà una quinzena de parades del municipi, ubicades en casetes de fusta amb decoració nadalenca. En aquestes parades, els veïns i veïnes podran comprar flors, articles de decoració i d’il·luminació de Nadal, parament per a la llar, roba, vins i licors, formatges i altres productes locals.

«L’Ajuntament ha tornat a organitzar el Mercat de Nadal per satisfer la demanda dels comerciants que hi van participar fa un parell de setmanes i que volien repetir l’experiència. Ens va semblar una bona idea, perquè els objectius de l’Ajuntament són promocionar els comerços i els productes agroalimentaris locals i fomentar el consum, per reactivar l’economia del municipi i donar suport a uns sectors afectats per la crisi sanitària provocada pel coronavirus», ha explicat la regidora de Comerç, María José Gómez, tot recordant que, com en l’altra ocasió, hi haurà mesures de seguretat per evitar els contagis de la COVID-19.

De fet, per organitzar el Mercat de Nadal, el consistori ha tingut en compte les mesures establertes en el Pla sectorial de fires-mercats de Nadal per la COVID-19 aprovat pel Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

Així doncs, tal com figura en aquest document, la distribució i distància entre parades haurà de ser la que permeti una distància física d’1,5 m entre persones, hi haurà control de l’aforament, que estarà limitat al 30%; s’establiran diferents recorreguts senyalitzats al terra perquè les persones usuàries no s’entrecreuin i per evitar també aglomeracions; i es posarà a disposició de les persones venedores i de les visitants gel hidroalcohòlic.

També s’hi adoptaran les mesures de neteja i desinfecció adequades a les característiques del Mercat, on l’ús de la mascareta serà obligatori tant per al personal de l’organització, de les parades com per a la clientela ( a partir dels 6 anys).

Com a novetat, l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors sortejarà 300 euros en premis i vals per cada compra feta durant el cap de setmana a les parades de l’Associació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.