El Consell Esportiu del Baix Camp guanya el Premi de Civisme a l’Esport 2020, amb el programa de La Targeta Verda

El Consell Esportiu del Baix Camp guanya el Premi de Civisme a l'Esport 2020, amb el programa de La Targeta Verda

El Premi Civisme a l’Esport és una de les set modalitats dels Premis de Civisme, mitjançant les quals la Generalitat de Catalunya pretén arribar a un espectre social al més ampli possible.

El Consell Esportiu del Baix Camp ha estat guardonat amb el Premi de Civisme a l’Esport 2020. Aquest premi el convoca cada any el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. Aquest premi té com a objectiu estimular i premiar accions i entitats i persones que, des d’àmbits diferents, tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Un jurat format per persones reconegudes per la seva vàlua en el camp social i de l’esport, han declarat guanyador aquest programa de valors i joc net, que s’aplica a les competicions en edat escolar, que organitza el Consell Esportiu del Baix Camp.

El programa Targeta Verda va néixer a l’any 2006 a Reus, gràcies a la iniciativa del Consell Esportiu del Baix Camp i de l’Ajuntament de Reus. Des del curs 2015 – 2016, vol premiar els comportaments positius i que potenciïn els valors cívics i saludables de l’esport, en les competicions esportives en edat escolar que s’organitzen des del Consell Esportiu del Baix Camp, conjuntament amb els ajuntaments de la Comarca.

Per fer-ho, aquest programa implica a tots els agents que conformen l’esport en aquestes edats: famílies, esportistes, entrenadors/es, directius/ves i tutors i tutores de joc de les competicions; entenent aquest programa com una acció conjunta i que, sense la participació de tothom, no obtindrà els resultats esperats.

En conveni amb: Amb aquest programa el Consell Esportiu del Baix camp i l’Ajuntament de Reus, defensen un esport en edat escolar que sigui un model de diversió i formació, més enllà de la millora de la condició física i de l’aprenentatge dels aspectes tècnics i tàctics de cada modalitat esportiva. Amb aquest programa s’intenta que l’esport i l’activitat física esdevinguin espais de formació personal i, al mateix temps, factors essencials en la integració social i cultural dels infants i joves.

L’acte de lliurament de la menció tindrà lloc, un dia i hora a determinar per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.