El pregó de Coia Ballesté enceta la Festa Major de Sant Pere 2020

El pregó de Coia Ballesté enceta la Festa Major de Sant Pere 2020

La periodista Coia Ballesté ha estat l’encarregada de fer el pregó de la Festa Major de Sant Pere d’enguany, que s’ha pogut seguir en directe a la web de l’Ajuntament i per Canal Reus TV

La lectura del Pregó, a càrrec de la periodista Coia Ballesté, presidenta del Col·legi de Periodistes a Tarragona i vice-degana del Col·legi a Catalunya, ha donat el tret de sortida oficial a la Festa Major de Sant Pere 2020. El pregó d’ha llegit aquest dimecres dia 24 de juny, com és tradicional, al Saló de Plens de l’Ajuntament, però enguany atesa la situació generada arran de la COVID19 s’ha fet a porta tancada i la ciutadania l’ha pogut seguir a través dels directes de reus.cat i també per Canal Reus TV.

Després de la lectura del pregó, el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha anunciat la distinció del Tro de Festa 2020, que enguany ha recaigut en Joan Ciurana, persona molt lligada al món cultural de la ciutat i un dels pioners de les retransmissions castelleres, ja que ha estat molt vinculat al món radiofònic. Els Xiquets de Reus és una de les entitats amb les que ha estat més involucrat, tot i que destaca també les actuacions al “Don Juan Tenorio”, “Els Pastorets” o organitzant les 24h de tennis taula al Bràvium, on els seus pares n’eren conserges. Actualment està molt vinculat al Centre d’Amics de Reus i destaca també el seu pas per l’Orfeó Reusenc. 

Durant el pregó, s’ha repartit la postal de la Festa Major número 44, protagonitzada aquesta vegada pel castell de focs del Mercadal.

El pregó de Coia Ballesté enceta la Festa Major de Sant Pere 2020

Festa Major accessible

El Pregó s’ha emès en directe a través de Reus.cat i l’acte s’ha interpretat en llengua de signes en el marc de la Festa Major accessible i per a tothom.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.