Salou se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Salou se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

L’objectiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible és conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica

L’Ajuntament de Salou se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, des del dia 22, i fins aquest divendres, 26 de juny, amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En aquest sentit, el Consistori s’ha adherit a la campanya ‘1001 maneres d’estalviar energia’, de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya, que recull informació online que pot consultar la població, amb consells sobre com estalviar energia a les llars.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor la necessitat de que “cadascun de nosaltres aportem el nostre gra de sorra, per tal de millorar la situació d’emergència climàtica”. El mandatari ha assegurat que “ara més que mai, hem de prendre consciència de la importància de canviar els nostres hàbits, cap a una forma de vida més sostenible”.

Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient, Estela Baeza, ha manifestat que “des de la nostra àrea, ens adherim a aquesta iniciativa, per tal d’actuar i de promoure accions que tinguin cura del planeta i que permetin sensibilitzar i motivar les persones i les empreses a ser més eficients”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.