El Punt d’Informació Juvenil de Salou reobre les seves portes

A partir de demà dijous, 17 de setembre, l’horari d’atenció presencial al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de la Masia Tous de Salou serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 16 a 20 h 

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou ha decidit reprendre l’activitat, a partir de demà dijous, 17 de setembre, del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), situat a la Masia Tous de Salou, per poder assessorar, de forma presencial, el jovent, i millorar, així, el contacte i el seguiment en els itineraris formatius i laborals. Així doncs, l’horari d’atenció presencial serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 16 a 20 h.

Tanmateix, la regidoria de Joventut no reprèn, fins que no millori la situació actual, les activitats col·lectives presencials a la Masia Tous, per tal de garantir la seguretat i benestar dels usuaris i usuàries.

Cal dir que, arran la pandèmia de la COVID-19 i el decret de l’estat d’alarma, el PIJ de Salou va atendre els i les joves, exclusivament, de forma telemàtica i per telèfon, suspenent, de forma temporal, l’atenció presencial.

Destacar, també, que, durant el confinament, s’han fet assessoraments, especialment, pel que a formació no reglada i recursos laborals. També s’ha informat de les ajudes econòmiques per a joves. Paral·lelament, la regidoria ha estat al costat dels joves que han necessitat parlar amb algú o bé compartir sensacions, amb campanyes com ‘Jove! Aquí t’escoltem!”, a través de les xarxes socials.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “volem anar reprenent l’activitat dels diferents espais municipals, per tal d’oferir un servei de qualitat, adaptat a les noves circumstàncies”. Així mateix, Granados ha posat èmfasi en les mesures de seguretat que cal seguir a la Masia Tous, “per tal de vetllar, en tot moment, per la salut de les persones”.

Aquestes mesures són: l’ús obligatori de mascareta, mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres, entre persones; i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Julia Gómez, ha assenyalat que “la nostra voluntat, durant la pandèmia, ha estat continuar mantenint el contacte i garantir aquest servei, que considerem essencial per tal de romandre al costat del nostre jovent”. Per això, “estem treballant en l’elaboració de diferents propostes adreçades a aquest col·lectiu, per tal que se senti amb el suport de l’Ajuntament de Salou”. 

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Salou

El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de la Masia Tous de Salou ofereix un servei d’atenció i assessorament a joves, a nivell laboral i formatiu (estudis reglats i no reglats); així com informació d’ofertes de feina; realització de currículum; assessorament sobre el programa de Garantia Juvenil; recolzament i orientació a l’associacionisme; i informació de recursos per a joves: habitatge, voluntariat i programa Carretera i Manta; entre d’altres qüestions.

Actualment, es pot contactar amb el servei a través del telèfon 977 35 07 86; el correu electrònic joventut@salou.cat; i mitjançant els perfils de les xarxes socials: a Facebook, @Joventut Salou; a Twitter, @JoventutSalou; i a Instagram, @joventutsalou

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.