Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant renuncia a ser la seu de la 3a edició de l’EutichesBook pel coronavirus

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant renuncia a ser la seu de la 3a edició de l’EutichesBook pel coronavirus

La sortida i arribada d’aquest esdeveniment motociclista no competitiu, el EutichesBook, previst per als dies 2 i 3 d’octubre, tindrà lloc finalment a Tortosa

Davant la situació actual de la pandèmia causada per la Covid-19, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Club Esportiu Eutiches han decidit,  de mutu acord, canviar la seu de l’EutichesBook 2020, l’esdeveniment motociclista no competitiu que inicialment s’havia de celebrar el 3 i 4 d’abril però que es va ajornar fins als dies 2 i 3 d’octubre.

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja no serà, doncs, el centre neuràlgic d’aquest esdeveniment, on s’havien de dur a terme els tràmits de recepció i entrega de dorsals, les verificacions, els controls… I tampoc serà el punt de sortida i d’arribada dels motoristes. L’Ajuntament ha renunciat a acollir la 3a edició de l’Eutichesbook per evitar aglomeracions de gent al municipi i situacions que puguin afavorir els contagis de coronavirus.

El consistori esgrimeix els mateixos arguments que li han dut a suspendre enguany altres actes previstos al municipi, com ara, els de la Festa Major de Sant Roc, els de la Diada Nacional de Catalunya, els del Mercat Medieval, etc: la voluntat de garantir la seguretat de la ciutadania i de vetllar per la salut, per damunt de tot.

En aquest sentit, el regidor de Festes i Esports, Diego García, ha remarcat: «Tenint en compte el risc de propagació del coronavirus, hem de ser prudents i  continuar extremant les precaucions al màxim».

Segons ha informat el Club Esportiu Eutiches, la nova seu d’aquesta prova que transcorre per carreteres interiors obertes al trànsit que travessen les Muntanyes de la Costa Daurada, els Ports, el Priorat, les Muntanyes de Prades i Maestrazgo serà el Concessionari FIAT Auto Integrale de Tortosa, unes instal·lacions «amb campa de 5.000 m2 acabada d’asfaltar on es podran fer amb les màximes mesures de seguretat tots els tràmits necessaris de la 3a edició de l’Eutiches». Més detalls sobre aquesta ruta motociclista a www.eutichesbook.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.