El TIC Catalunya Sud s’ incorpora al plenari de la Cambra de Comerç de Reus

El Clúster TIC Catalunya Sud s’ha incorporat de manera oficial al plenari de la Cambra de Comerç de Reus. Es fa així un pas més en l’estreta col·laboració entre el TIC Sud i la Corporació reusenca, amb la voluntat d’establir noves línies de treball conjuntes en benefici de les empreses del territori Cambra Reus.
El Ple de la Cambra de Comerç de Reus és l’òrgan suprem de govern i representació de la Cambra i està integrat per una vintena de membres. El TIC Sud entra a formar-ne part amb la voluntat de sumar esforços en el procés de transformació digital del teixit empresarial del territori, apropant solucions i oportunitats a diferents sectors de la mà de les empreses associades al Clúster.
El Clúster Mànager del TIC Sud, Sergi Novo, ha destacat la importància de formar part del Ple de la Cambra “per intensificar el contacte directe amb diferents sectors productius de les comarques de Tarragona als quals podem acompanyar i aportar solucions tecnològiques per afavorir-ne el creixement i competitivitat”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.