El torneig inaugural del Circuit Seve Ballesteros PGA Spain Tour d’enguany es disputarà del 24 al 26 de juny a Reus

Unir en una mateixa frase Gaudí Reus Golf Club i Seve Ballesteros PGA Spain Tour 20-21 és sinònim de força, constància, treball dur, i una gran dosi d’imaginació amb unes pinzellades de genialitat. A l’igual que el “Mestre” de Pedreña va capgirar el món del golf, el camp de golf de Reus ha ressorgit de les seves cendres, va canviar de nom i va començar un nou camí fa 10 mesos amb la nova propietat. 

“Vam voler començar una nova etapa i crèiem que Gaudí Reus Golf Club seria un nom que identificaria millor els nostres valors i procedència. Per a nosaltres Gaudí és sinònim de Reus, de modernisme, d’imaginació i, de la nostra manera de ser dinàmica i atrevida”, comenta Felip Giménez, president del Club, que sap que la feina no ha fet res més que començar i encara queden alguns anys per a afinar el projecte. “El camp es trobava antiquat després de 30 anys sense quasi canvis. Es necessitaven tees més alts, remodelacions de greens i bunkers. Volem ser un camp de referència per la seva qualitat en tots els aspectes, i una prova així ens ofereix una gran oportunitat per a aconseguir-ho.”.

L’Associació de Professionals del Golf d’Espanya (PGA) té, entre els seus objectius, donar suport als camps de golf oberts al públic -un dels suports principals d’aquest esport i que tan malament ho han passat durant aquests mesos de la pandèmia- amb accions centrades a potenciar el golf, com l’organització de tornejos professionals, crear bases per a les Escoles PGA a aquests mateixos camps per a que formin nous alumnes sota uns cànons d’excel·lència europea o realitzar clínics duts a terme pels seus millors professionals per a desmitificar el golf i apropar-lo al públic en general.

“Sens dubte aquest serà un torneig extraordinari per l’entorn on es troba el camp i per la il·lusió que han manifestat tots els professionals al reprendre el Circuit. Estem encantats de la gran acollida que ha tingut aquest torneig entre la propietat i els abonats del Gaudí Reus Golf Club. Estem expectants amb la nova iniciativa d’aconseguir que aquest torneig sigui vàlid també per al Ranking Mundial Amateur”, va comentar Ander Martínez, nou president de la PGA d’Espanya.

Sol·licita ja la teva plaça al mail: ander.martinez@pgaspain.com

Format de joc

El nombre màxim de participants serà de 150 jugadors, incloent membres de l’Associació de Professionals de Golf d’Espanya o de qualsevol PGA reconeguda per la CPG, professionals amb llicència de Jugador Professional en vigor de la RFEG i 25 Amateurs amb hàndicap 4.4 o inferior. El torneig es disputarà a 54 forats Medal-Play, amb un tall als 36 forats per als 40 primers classificats més empatats, que optaran a un premi amb un total de 35.000 euros +IVA.

L’esperit de Seve

L’esperit de Seve segueix avui més viu que mai gràcies a la tasca que du a terme la seva Fundació, que honra la vida i la trajectòria del golfista, preserva el seu llegat, dona suport als avanços en la investigació oncològica i promociona el golf i els seus valors entre els nens i els joves, objectiu compartit amb la PGA i el seu desig de transmetre i impulsar totes aquelles accions que puguin afavorir el golf al nostre país.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.